Reacties - Retro Camper Travel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reacties

Tot slot
 
 

                                 

 


Eindelijk is het dan zover.Kamperen in een campertje. Een echte type 2 A/B. Onze grote droom is met een campertje heel Engeland doortrekken. Dit was een oefeningetje en het is goed bevallen. Het was niet alleen mooi weer, ook een hevige onweersbui heeft Annie goed doorstaan. Je loopt wel te denken hoe dingen beter kunnen. Waar was nou dat vegertje. We zullen zeker nog vele nachten in een campertje door gaan brengen.

 

                                 

 
 
 

                                 

 

Wat was het ontzettend leuk en geweldig! Voor het eerst met een camper op pad, en wát voor een. Jos als oldtimerliefhebber vond zijn “verrassing” fantastisch en Cécile vond het wagentje het leukste poppenhuis waar ze ooit mee “gespeeld” heeft.
De relax- heid en service van Richard & Lorena is geweldig en maakt dat je echt ontspannen op pad gaat.
Wij zijn verliefd geworden,  hopelijk tot volgend jaar.
Jos en Cécile

 

                                 

 
 

Klein maar fijn, knus, gezellig en wat een mooi uitzicht als je zo hoog zit. Eén wens maar, een chemisch toilet voor’n-nachts. Maar verder helemaal top! Bedankt Annie!
Edwin en Marianne

 

                                 

 
 

                                 

 


Oldtimers onder elkaar.
Dora en Annie te gast bij de Yamaha FS1 club.

                                 

 


6 leuke meiden met Annie
naar de Gala feestavond !

                                 

 


Hallo!
 
Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik op vakantie geweest met ´Annie´!! Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken dat we Annie bij jullie hebben kunnen huren! Het was een top-vakantie (al waren het maar 4 dagen...) die we nooit meer zullen vergeten. Het is een eer om in 'Annie' rond te rijden, erg machtig en prachtig! Het was een verassing voor de verjaardag van m'n vriend waar hij het hele weekend van onder de indruk is geweest en van heeft genoten. En daar wil ik jullie mede voor bedanken! Alles zit erop/erin, van borden tot aluminiumfolie en afwasmiddel. Helemaal geweldig. Helaas was het weer niet helemaal zoals we gehoopt hadden (veel regen), maar dat mocht de pret zeker niet drukken.
 
Kortom: we zullen retro camper travel zeker aanraden bij familie/vrienden, en wie weet huren we Annie of Trees zelf nog eens bij jullie! Wij zijn ervan verkocht!!
 
Groeten, Yvonne

 
 

                                 

 


Wij hebben vrede gesloten met Annie. We hebben haar in het hart gesloten. Ffffwennuhh....maar na 5 km al volledig in ontspanning. Jullie hebben het perfect geregeld en voorbereid. Voor nu en nog eens.
lfs L. & M.

 

                                 

 

Wij mogen als eerste op pad met deze camper. Ziet er tof uit en met de cd-tjes met 70-jaren muziek kom je gelijk in”the mood”. Binnen 5 minuten na aankomst op de camping genieten we al met een wijntje en biertje in onze handen. Fietsen op fietsendrager is ook ideaal. Heerlijk geslapen en
‘s ochtends een lekker ontbijtje voor de camper. Wij willen heel graag nog een keertje op pad met Annie.

 

                                 

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu