Retro Camper Travel.nl | Over ons
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
Over-Retro-Camper-Travel

Over Ons

Retro Camper Travel is een jong en enthousiast bedrijf.  Gedreven door een grote voorliefde voor antieke auto’s en het op een nostalgische wijze kamperen zijn wij in 2011 gestart met het verhuren van originele Volkswagen T2 Westfalia campers.

 

Wij hebben er zelf al een groot aantal fijne vakantietrips opzitten naar onder andere Spanje, Kroatië, Frankrijk, Griekenland en Italië.

Klantvriendelijkheid

Een dienstverlenende instelling staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om onze huurders op een relaxte wijze van een heerlijke campervakantie te laten genieten.
Bij Retro Camper Travel vinden we kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. De campers worden dan ook in een zeer goede conditie afgeleverd uiteraard voorzien van de benodigde APK-keuring.

 

Daarnaast zijn de auto’s WA/Casco verzekerd. Naast de standaard huurfaciliteiten zijn we ook altijd bereid mee te denken over afwijkende gebruiksmogelijkheden want dat past binnen onze doelstelling.

Campers-Retro-Camper-Travel