Over ons - Retro Camper Travel.nl
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 
Over-Retro-Camper-Travel

Over Ons

Wie zijn de mensen achter Retro Camper Travel.nl? Lizet en Marinus de Keizer wonen in het karaktervolle en centraal gelegen plaatsje Rhenoy. Vanwege zijn passie voor oldtimers en nostalgisch kamperen kocht Marinus vier jaar geleden, toen hij stopte met zijn werk als postbode, twee originele Volkswagen T2 Westfalia campers. Zelf zijn ze er al veel mee op vakantie geweest, onder andere naar Spanje, Kroatië, Frankrijk en Griekenland.

 

Graag willen ze dit unieke, onbezorgde vakantiegevoel ook aan anderen bieden. Marinus houdt de technische kant van de T2 campers op orde en Lizet zorgt ervoor dat het retro interieur er tiptop uitziet. Eigen vervoer laat je veilig achter op hun terrein. Veel klanten zijn verkocht als ze eenmaal een T2 busje gehuurd hebben en komen steeds weer terug bij Retro Camper Travel.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Naast een persoonlijke aanpak vindt Retro Camper Travel kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. De campers worden in uitstekende conditie geleverd en zijn voorzien van APK-keuring.

 

Daarnaast zijn de T2 busjes WA/Casco verzekerd. Maar mocht er onverhoopt onderweg toch iets gebeuren, dan zorgen Marinus en Lizet direct voor vervangend vervoer.

Campers-Retro-Camper-Travel

Reserveer direct een weekend, of een week weg.

 

Reserveer hier