Campers - Retro Camper Travel.nl
413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-413,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Onze camper

De camper Dora bevat nog het originele jaren zeventig interieur, wat je roadtrip of huwelijksreis een echt nostalgisch gevoel geeft. Een vakantie met een retro camper is als een reis terug in de tijd.

 

Met een complete kampeerinventaris boord, zonder luxe maar met alles wat je nodig hebt. Even onthaasten en er zorgeloos op uit! De retro campers word in perfecte staat gehouden, maar mocht je pech krijgen onderweg dan zorgt Retro Camper Travel direct voor vervangend vervoer.

Campers-Retro-Camper-Travel

Dora

Kiest u voor retro Camper Dora, dan gaat u voor het echte retro gevoel! Van deze Volkswagen T2 bus word je direct vrolijk. Met haar nostalgische oranje kleur, vintage jaren zeventig interieur en dito gordijntjes ben je overal de blikvanger! Ook een originele verrassing om familie of vrienden cadeau te doen, en ze een unieke ervaring te bieden.

Reserveer direct een weekend, of een week weg.

 

Reserveer hier